Att samarbeta med CONTIO är mycket proffsigt då inget lämnas åt slumpen. Noggranna checklistor gör det enkelt för oss som anläggning att tillgodose konferensgästernas önskemål och förväntningar.

 

Camilla

Jag kan inte hitta en enda anledning att själv hålla på att boka mina möten. Å andra sidan kan jag hitta många skäl till varför jag ska anlita CONTIO!  Det finns hos tjejerna på CONTIO en uppenbar respekt för uppdraget - att arrangera mitt möte på bästa sätt. De är kreativa och lyhörda och försöker varje gång att överträffa mina förväntningar. Att de dessutom är fruktansvärt trevliga gör bara valet ännu enklare!


Gitta

Skickar en solig hälsning från Vinga. Vädret är helt fantastiskt sitter på trappan till Biskopsgården och njuter av solen. Vill helst inte gå in men jag blir nog tvungen förr eller senare. Nu har det kommit nyanlända gäster till nästan alla husen här. Det verkar vara mycket uppbokat och jag förstår varför, själv jag tycker att Vinga är en helt underbar ö, den är verkligen i min smak.
Alla tycker att det varit en riktigt lyckad konferens! Vi har varit på Nidingen, Väderöarna,
Hållö, Smögen, Björkö, men detta har utan tvekan varit det bästa stället.

Jag kommer varmt att rekommendera CONTIO till de andra assistenterna och jag återkommer
när jag ska boka nästa konferens.
Så här skulle man ha det på jobbet varje dag. Kan helt enkelt
inte ha det bättre just nu.

 

Susanne

När ens egna idéer sinar så vet jag att jag alltid kan vända mig till tjejerna på CONTIO. I en arbetsmiljö som kräver att jag finns på plats har jag inte alltid tid att åka runt och titta på anläggningar – men jag vet att CONTIO har stenkoll!  Jag sparar dyrbar tid genom att använda mig av CONTIO - ett samtal så sköter de resten! Jag blir alltid mött av glädje och engagemang varje gång jag ringer. Man känner sig trygg i deras händer…!

Maria

Med ett flerårigt samarbete med CONTIO vill jag lämna mina bästa rekommendationer. Det är mycket som skall planeras inför genomförandet av en konferens. Det blir enkelt att genomföra en välplanerad och välplacerad konferens på ett mysigt konferensställe med hjälp av CONTIO. Det är en förmån att få mötas av den personliga servicen under hela genomförandet, från första research till slutlig utvärdering...

Håkan 

Jag vill varmt rekommendera CONTIO! Min rekommendation grundar sig på ett flerårigt samarbete med flertalet konferenser. Förträfflig och personlig service, stort personligt engagemang och intresse för ett bra genomförande. Tjejerna besitter en bred kompetens och samarbetar med seriösa och professionella leverantörer. Jag rekommenderar varmt deras tjänster.

Anette

Jag har använt mig av CONTIO vid flera tillfällen för att boka både små och stora konferenser. Varje gång har jag fått mycket snabb och proffsig service och de är alltid trevliga och tillmötesgående. Jag har vid flera tillfällen varit tvungen att ändra detaljer i sista stund och detta har aldrig varit något problem. Jag kan varmt rekommendera CONTIO!

Jennie