Jenny Grönlund

Utbildad marknadsekonom med inriktning ledarskap. Jag har jobbat inom hotell och mötesbranschen i både Sverige och USA - och har bland annat varit involverad i öppnandet av två hotell i Boston. När jag flyttade tillbaka till Göteborg låg mötesbranschen mig närmast hjärtat. Det är med stor passion och glädje som jag driver Contio tillsammans med tjejerna nedan.
Fritiden består mestadels av utomhusaktiviteter som träning och promenader i Delsjön med Zigge.

jenny(a)contio.se
0708-130 830

Gitte Kraenzmer

Gitte har en utbildningsbakgrund med civilingenjörsexamen inom affärsutveckling och entreprenörskap och har tidigare arbetat inom mäklarbranschen. I juni 2011 påbörjade hon med stor glädje sin anställning på Contio.
Gitte är en tvättäkta havsbaderska och lantlivsnjutare. Trivs bäst med djur och natur i sin närhet.  Efter att fram till 30-årsåldern haft häst i hela sitt liv och varit en aktiv ryttarinna är det numera försök att lära sig spela tennis som sista åren tagit över majoriteten av motionsutbudet. 

gitte(a)contio.se
0708-130 811

Michaela Hronek

Michaela har en examen i pedagogik med inriktning hälsa. Dans är ett intresse som har följt med under många år och hon har jobbat som dansinstruktör för barn och ungdomar. Michaela började sin anställning på Contio i juli 2013.
Fritiden ägnas ofta till träning, gärna ett danspass på gymmet eller en härlig promenad i solen. När hon inte tränar träffar hon gärna sina vänner för en fika i stan.

michaela(a)contio.se
0708-130 949

Zigge

Hälsoansvarig
031-757 26 00