Downtown Camper by Scandic låter naturen göra intåg när kedjans femte signaturhotell öppnar

Nu lanserar Scandic sitt femte signaturhotell och denna gång gör naturen sitt intåg i Stockholm genom Downtown Camper by Scandic.
Forna Scandic Sergel Plaza, på Brunkebergs torg i hjärtat av Stockholm, genomgår just nu en helomvandling och återuppstår om ett år som just BaseCamp by Scandic där välbefinnande och gemenskap ska stå i centrum.
Hotellet får en egen ”lifestyle concierge” som tipsar besökarna om annorlunda upplevelser på hotellet och ute i staden, så som att hyra kajak och upptäcka Stockholm från vattnet, fördjupa sig i mindfulness, boka en takvandring, en löparrunda i grupp eller en yogaklass på taket. Utöver detta erbjuder hotellet ”in room bartender”, egen shop  och möjligheten för gästerna att slappna av under en öppen stjärnhimmel året runt.
– Hotellet erbjuder hela det unika kunderbjudandet som kommer med våra signaturhotell samtidigt som det har hämtat inspiration från två världar, dels vår urbana närmiljö men också längtan till naturen. Vi vill skapa en ny typ av mötesplats med ett stort upplevelseutbud och en arena för mindfulness mitt i storstaden, säger Thomas Engelhart, Kommersiell direktör.
Traditionella konferensrum ersätts med personliga rum och ytor för events, möten och samvaro där gränsen mellan arbete och fritid suddas ut. Hotellet får en egen grafisk profil och toalettartiklar med en doft signerad Downtown Camper. Hotellet öppnar efter sommaren 2017.
Signaturhotellen marknadsförs under sitt eget hotellnamn med tillägget ”by Scandic” och präglas av sin unika historia, karaktär och ett annorlunda kunderbjudande. Haymarket by Scandic samt Grand Central by Scandic drivs idag som signaturhotell.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter