Stordalen bygger nytt hotell i Helsingborg

Mitt i centrala Helsingborg med utsikt över Öresund och på en av stadens mest attraktiva tomter kommer det 2020 stå ett nytt Nordic Choice Hotel. Här ska helsingborgare, näringslivet och besökare mötas.
Midroc är byggherre och Clarion Hotel blir operatörer för det som kommer bli Helsingborgs största hotell med 250 rum, en kongresskapacitet på mer än 1 300 deltagare samt ett flertal konferensrum, restauranger och café.

- Helsingborg är en av Sveriges absolut vackraste städer och jag är väldigt stolt över att vi på Nordic Choice Hotels får vara med i detta projekt. Ett projekt som vi kommer att ta oss an med stor ödmjukhet och skapa tillsammans med de som bor i staden och i området, säger Petter Stordalen, ägare och styrelseordförande Nordic Choice Hotels.

- Helsingborg är en mycket attraktiv stad som många vill besöka, övernatta och konferera i. Här kommer vi att utveckla en inbjudande mötesplats, en ny plats att vistas och umgås på som är tänkt att inspirera människor att förverkliga sina idéer. Med Nordic Choice Hotels som samarbetspartner kommer den nya anläggningen stärka stadens attraktivitet och bidra till utvecklingen av nordvästra Skåne, säger Magnus Skiöld, vd i Midroc Properties

Källa: konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter