Flora Workspace erbjuder flexibel mötesplats

Hotel Flora har öppnat Flora Workspace, för alla som är i behov av en plats för jobb och möten. Med en trend där man inte är lika beroende av en fast arbetsplats och gärna vill nätverka har behovet ökat av att erbjuda flexibla och dynamiska arbetsplatser och lokaler som denna. Inspirationen kommer främst från utländska storstäder där coworking är vanligt. Entreprenörer och nystartade företag väljer ofta bort en fast och dyr arbetsplats i form av det traditionella kontoret och vid möten ses man ofta i hotellobbyer eller caféer.

Flora Workspace erbjuder en lugn och professionell arbetsmiljö, ett prisvärt kontor den tid du behöver det. Här kan du välja om du vill arbeta en timme eller en hel dag och det centrala läget vid Grönsakstorget gör det lättillgängligt. Här erbjuds en inspirerande plats för arbete, möjligheter att träffa kunder, att nätverka och utbyta idéer.

Arbetsytorna är fullt utrustade med högpresterande WiFi-nätverk, multifunktionell skrivare, låsbara skåp med laddningsfunktion, notisblock, pennor och övrigt som hör ett kontor till. Det går också att ställa sin företagsadress till Flora Workspace och få tillgång till sin egen brevlåda.
En ”frukost-hela-dagen” bricka ingår, kaffe, te, mineralvatten, frukt och snacks. Är man sugen på något mer matigt ligger Hotel Flora vägg i vägg men det går också bra att beställa mat och dryck till sin arbetsplats.
Köpenhamnsbaserade Design By Us har ansvarat för inredningen. I salongen finns ett stort handgjort bord med 16 arbetsplatser. Vid sidan om finns det lite mer avskilda ”runda bordet” för 8 personer, whiteboard och en avskiljande gardin. Utmed fönsterpartierna mot gatan erbjuds både sitt- och ståplatser. Det finns även soffgrupper, individuella arbetsplatser och en telefonhytt för konfidentiella samtal. Slutna studios för upp till 14 personer finns att hyra.

Källa: konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter