Hotel Pigalle är ett boutiquehotell i världsklass

Hotel Pigalle i Göteborg har utsetts till ett av världens 20 främsta nya lyxhotell på den prestigefyllda galan World Luxury Hotel Awards, genom att vinna pris i kategorin ”Luxury: New hotel”.

Våren 2014 öppnade Hotel Pigalle portarna i historiska Palacehuset från 1700-talet.

Vi har tidigare här på Contio skrivit om att hotellet lånar ut Christian Louboutins ikoniska Pigalle-skor till de boende på hotellet.

Både hotellet och dess restaurang Atelier och lobbybar Amuse, har sedan dess uppmärksammats med lovord och beröm både nationellt och internationellt i press, bloggar och media och man erhåller nu alltså sin första utmärkelse.

– Vår målsättning är att skapa personliga gästupplevelser bortom standardiserade koncept och miljöer. Det innebär att mycket tid, pengar och engagemang gått in i design, material och känsla, men viktigast av allt och mest fokus har ändå varit på rekryteringen och sammansättning av serviceteamet. Lyx i dag är för många gäster en förhöjd personlig upplevelse och service i kombination med egensinnig, genomtänkt miljö, snarare än bara till exempel guldkranar, och i det sammanhanget blir människorna bakom verkligen allt, säger Patrick Olsson, VD. Vi är också tacksamma att så många av våra gäster gillar Pigalle och det vi gör och har röstat fram oss, det sporrar verkligen att utvecklas vidare, avslutar Patrick.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter