En av världens bästa bruncher på Clarion Hotel Post

När tidningen Mirror i mitten september publicerade en artikel om världens bästa frukostar hamnade Brunchen på Norda bar & Grill överst på listan. Brunchen listas före storheter som Ceasars Palace i Las Vegas, Grand Hyatt Melbourne och The Landmark London.

Jag är extremt stolt över att vi fått den här utmärkelsen. Det är en bekräftelse på att vi jobbar långsiktigt i allt vi företar oss samtidigt som det är en morot för att fortsätta utvecklas för att ligga i framkant, säger Fredrik Blomberg, VD på Clarion Hotel Post.

På brunchen finns det verkligen något för alla smaker. Här finns en kallbuffé med inspiration från västkusten, Chinatown och Little Italy. Efter detta intas förslagsvis en mellanrätt (varmrätt) innan det dignande dessertbordet tar vid. Ansvariga för dessertbordet är bland annat Patrik Fredriksson och Fredrik Borgskog som gjorde tårtan och desserten till prinsens bröllop i somras. Till maten serveras en välsmakande Bloody Marybuffé, the, kaffe och vatten.

- Brunchen på Norda har ett unikt upplägg. Vi lagar givetvis allt här i huset och jobbar bara med de bästa råvarorna, säger Martin Wiholm Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post.

Brunchen har öppet lördagar kl 12 - 14.30 och söndagar kl 12 - 15.30. Pris 295 kr.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter