Avalon första medlemshotellet i Nordic Hotels & Resort

– Avalon har länge stått på min lista över hotell som jag skulle vilja närma mig. Vi kan därmed erbjuda våra gäster ännu ett fantastiskt hotell och Avalon kan fortsätta odla sin särart, säger Nordic Hotels ägare Petter Stordalen i ett pressmeddelande.

Nordic Hotels & Resorts är en del av Nordic Choice Hotels. Medlemskapet ger Avalon tillgång till Choice Hotels inköpsavtal, säljkanaler och medlemsklubben Nordic Choice Club vilket uppskattas av Avalons ägare Torbjörn Johansson.

– Vi har skapat ett hotell som är en skön oas av inspiration och lugn mitt i det centralaste av Göteborg. Samarbetet med Nordic Hotels & Resorts gör att vi kan fortsätta göra det vi är bra på nämligen att erbjuda en unik upplevelse för våra gäster, säger Torbjörn Johansson i pressmeddelandet.

Avalon ligger centralt vid Kungstorget och har 101 rum och en karaktäristisk takterrass med utomhuspool med härlig utsikt över centrala Göteborg.
Tidigare i år köpte Petter Stordalen driften av fyra andra hotell av Torbjörn Johanssons bolag Svenska Stadshotell. Tre stycken i Borås och ett i Göteborg.

Källa: travelnews.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter