Lyckholms Restaurang & Konferens öppnar  Dispontentvilla samt Restaurang!

Den 1 september slår åter dörrarna upp till Johan Wilhelm Lyckholms anrika gamla bostad, Disponentvillan på Lyckholmsområde som byggdes 1891. Den välbevarade K-märkta villan har varsamt renoverats och dess historia har lyfts fram i ljuset. Tak- och väggmålningar med tillhörande stuckaturer har restaurerats. Paneler, tapeter och övrig interiör kommer ta dig med in i en annan tidsepok. Här finns kassavalv med originalnycklar, biljardrum, cigarrum med vadderad dörr för intima samtal samt kassa-rummet där arbetarna fick ut sin lön och pilsner.

Under bryggeriets tid nyttjades villans undervåning som bryggeriets kontor och övervåningen utgjorde disponentens privata våning. Våningarna skiljer sig även något i karaktär just med tanke på deras funktion. Villan var på sin tid den första med centralvärme och värmesystemet fungerar fortfarande felfritt. I Villan finns matsalar, konferensrum och grupprum.

På Lyckholms öppnar även, på gångavstånd från villan, en efterlängtad restaurang upp den 1 september. Även den kommer inredas i Lyckholms bryggeriers anda men i modernare tappning då denna ligger i ett nybyggt komplex på området. Restaurangen rymmer 176st gäster.

Vill ni se mer från villan eller restaurangen och dess möjligheter eller önskar boka ett event eller en konferens så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss på Contio. Fler bilder från Villan finns även på vår facebooksida. 
Välkomna!
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter