Ny vd för Aronsborgs Konferenshotell

Jessica Karlsson blir ny hotelldirektör på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta. Här finns 196 hotellrum, 18 konferenslokaler, Event Court, relaxavdelning och hela 10hektar aktivitetsområde. Choklad är något som många förknippar med Aronsborg och i deras bageri bakas bland annat både chokladpraliner och chokladlimpa.

- Söker man en person som förkroppsligar energi, positivitet, omsorg om gästen och som dessutom är en driven säljare ja då är det Jessica Karlsson man skriver anställningskontrakt med. Det känns väldigt bra att ha henne med och tillsammans med sin personal kommer hon att utveckla hotellet och fortsätta ge gästerna fantastiska upplevelser, säger Trond Bastiansen, Chief Operating Officer för Nordic Hotels & Resorts som driver Aronsborgs Konferenshotell.

Jessica Karlsson kommer närmast från positionen som Congress Manager på Stockholm Waterfront Congress Centre and Radisson Blu Waterfront Hotel. Jessica har också tidigare varit Head of Sales på Grand Hôtel Stockholm och Conference & Sales Manager på Grand Hotel Saltsjöbaden.

- När jag såg att det fanns ett hotell som har som filosofi ”Kärlek, omtanke och choklad” och att de sökte en ny VD så var det svårt att stå emot. Jag är oerhört glad över att få leda detta hotell och jag kommer ha som mission att göra det lika oemotståndligt för andra som det är för mig, säger tillträdande VD Jessica Karlsson.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter