Sveriges bästa spa finns i Ystad

Sedan 2008 har det oberoende och fristående priset Spa Awards delats ut av en expertjury i samarbete med konsumentpanel och referensgrupp. Priset delas ut i sex olika kategorier. Antalet nomineringar har i år varit rekordstor vilket är en spegling av att antal svenska spahotell har ökat med 40% de senaste fem åren.

Utmärkelsen Årets bästa spa tilldelades Salt Creek Spa, Ystad Saltsjöbad, för deras hängivna personal, god mat, grandiosa tillbyggnad och lyxiga spiritual som sammanlagt ger ett spa i världsklass.

På västkusten vet säkert många av er att vi har flertalet fina och välrenommerade spaanläggningar. En av västkusten spa-pärlor, Varberg Asia Spa, hamnade på en hedrande silverplats i kategorin årets Spa.. En silvermedalj fick även Marstrands Havshotell i kategorin Årets Spa-kök. Sankt Jörgen Park Resort vann guldmedalj för sin innovativa spa-ritual med en dimension avsocialt ansvar. I kategorin Årets Spakonferens vann Arken Hotel & Art Garden Spa guldmedaljen för sitt nya Health Concept. Även i denna kategori knep Sankt Jörgen Park Spa silvermedaljen.

Källa. mynewsdesk.com

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter