Ny VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign som är Stockholms största hotell får ny VD och hotelldirektör under våren. Det blir Kai Pasma som tar över utmaningen att utveckla hotellet vidare. Clarion Hotel Sign som är känt för Selma City Spa samt den välkända restaurangen American Table är en populär mötesplats för både besökare och stockholmarna själva. Att öka denna attraktion är en av Kai Pasmas uppgifter.

- Ska Clarion Hotel Sign fortsätta vara Stockholms främsta hotell krävs ständig förändring. Det är mitt främsta uppdrag att tillsammans med Signs fantastiska personal öka dynamiken på hotellet och fortsätta locka gästerna till oss. Vi ska vara oemotståndliga och för att nå dit ska vi lyssna på våra gäster och fortsätta leverera och förhoppningsvis överraska, säger Kai Pasma, tillträdande VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Sign.

Kai kommer närmast från positionen som VD för Aronsborgs konferenshotell men har historia inom Choice-koncernen och var bl.a delaktig i förberedelserna vid öppningen av Clarion Hotel Sign 2008.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter