Vår Gård Saltsjöbaden prisbelönat

För tredje året i rad blev det pris för Vår Gård Saltsjöbaden när den årliga prisceremonin SSQ Awards, Scandinavian Service and Quality Award, hölls den 16 februari.
Anläggningen fick ”Den Stora Utmärkelsen SSQ Award 2014” för att man återigen uppnått det bästa resultatet alla kategorier. Vår Gård erhöll också hedersomnämnanden för sitt arbete med marknads- och miljöfrågor.

– Det är alltid lika roligt att få uppskattning för det man gör. Det motiverar oss att jobba allt hårdare och att varje dag leverera service med utgångspunkt från våra gästers önskemål. För även om man vinner priser så börjar varje dag på noll för att kunderna ska bli nöjda, säger Katarina Romell, VD på Vår Gård Saltsjöbaden.

Priset delas ut i två kategorier: Affärshotell och Konferensanläggning. Utöver kategorierna delas även Den Stora Utmärkelsen ut till det företag som fått det absolut bästa resultatet oavsett tävlingskategori. SSQ Awards är även Sveriges största kvalitetsutvecklingsprogram inom hotell- och konferensnäringen. Eftersom poängsättningen bygger på såväl gäst- som medarbetarenkäter, anonyma gästbesök och miljö- och säkerhetskartläggningar under året. Sammanlagt vägs närmare 2 000 parametrar in i bedömningen.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter