Radisson Blu Metropol Hotel blir nya tillskottet i Helsingborg

I september öppnar Radisson Blu ett nytt hotell i stadsdelen söder i Helsingborg.

Radisson Blu Metropol Hotel blir namnet på detta nya hotell med 205 rum och sviter samt 7 konferensrum. Konferens- och eventanläggningen kommer kunna hålla arrangemang för upp till 200 gäster. Hotellets unika design kommer ha inslag från Helsingborgs kultur- och designarv genom att hämta inspiration från läder-, sten-, trä- och kakelindustrin.
- Det är otroligt spännande att få vara med och bidra till denna positiva stadsutveckling i Söder i Helsingborg. Vi ser att vårt hotell kommer kunna bidra med mycket för staden. Dels kommer vi erbjuda fler arbetstillfällen, men också en plats för Helsingborgare att mötas och umgås, säger Malin Franck, VD på Radisson Blu Metropol Hotel.

På hotellet kommer även Nellys Restaurang och Bar att öppna och det blir en trendig restaurang byggd i gatuplan, där gästerna möts av människor som välkomnas i en trevlig, internationell loungemiljö.
 - Nellys är stället ’Where Coffee turn into Cocktails’, eftersom tanken är att folk som kommer hit ska vilja stanna länge.  Menyn och inredningen är tagen från Nellys alla resor runt om i världen, och ska spegla det goda värdskapet och den internationella prägel som vårt hotell besitter, avslutar Malin Franck.

Källa: Konferensvärlden.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter