Swedish Taste öppnar i Stockholm

Swedish Taste som fostrat Årets Kock 2015, Tomas Sjögren, startar under våren 2015 upp en verksamhet med vin-och matstudio även i Stockholm. Ägaren och grundaren till Swedish Taste, Magnus Lindström har drivit Swedish Taste i Göteborg i 15 år men kommer nu tillsammans med kollegan Gustav Johansson öppna en verksamhet på Kungsholmen i mars. Gustav Johansson blir matsalsansvarig

– Vi vill visa Stockholm vad Västkusten kan erbjuda både när det gäller råvaror och matlagningskonst. De flesta av kockarna som kommer att verka i Stockholm har arbetat hos oss i Göteborg och har därför en nära relation till råvarorna från havet, säger Magnus Lindström i ett pressmeddelande.

Precis som i Göteborg kommer de i Stockholm att erbjuda matlagningskurser till företag och privatpersoner då efterfrågan från deras kunder på liknande verksamhet funnits. Men också anordna privata middagar, ha uthyrning av kockar och erbjuda festlokal. Studion kommer dessutom att agera pop up-restaurang med olika teman, på utvalda datum.

Källa:besöksliv.se
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter