Arken Hotel & Art Garden Spa

Här om dagen åkte CONTIO till Arken Hotel & Art Garden Spa för att prova deras nya concept: Active Health! 

På Arken är är miljön inspirerande och naturen ligger alldeles utanför. Utsikten genom de stora panoramafönstren förför och inredningen andas balans och harmoni. Det finns gott om trivsamma utrymmen för reflektion, både inne och ute.

Arken har nu Active Health, där de resonerar; att människor som mår bra har bättre möten. Tillsammans med hälsocoachen Jan Tern, har hotellet utvecklat mötes- och konferenskonceptet  Active Health Concept. Det innebär effektivare konferenser genom att via en mix av rörelse, återhämtning och hälsosam mat skapa bästa möjliga förutsättningar för ett givande möte.

Vi kunde välja att dricka fruktjuicer istället för kaffe och vi använde de föreslagna energipauserna för verkningsfull återhämtning som i sin tur skapade energi och gjorde oss mer fokuserade när vi konfererade. I vårt specialanpassade konferenslokal kunde vi välja på spinningcyklar istället för stolar. Tanken är inte att genomföra ett träningspass utan att hålla igång  blodcirkulationen - för att få mer energi och bättre koncentration. Tanken är att på ett  naturligt sätt integrera ett hälsoperspektiv på konferensen som gör att du och dina kollegor tänker friare och orkar mer.

Vi kan verkligen rekommendera detta för ert nästa möte!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter