Ny driftsdirektör på Clarion Hotel Sverige

Den 1 januari 2015 blir Mats-Erik Lidström ny driftsdirektör på Clarion Hotel Sverige och tar därmed över ansvaret för samtliga Clarions hotell på den svenska marknaden. Närmast kommer Mats-Erik från rollen som VD och hotelldirektör för Stockholms största hotell Clarion Hotel Sign.

- Det känns fantastiskt att få sprida Mats-Eriks otroliga kompetens och engagemang i hela vår verksamhet i Sverige och är därför oerhört glad över att vi lyckats locka honom från Clarion Hotel Sign till att bli vår driftsdirektör. Mats-Erik har en svårslagen erfarenhet med sig som kommer vara värdefull när vi de kommande åren fortsätter vår offensiva expansion, säger Henrik Berghult, kedjedirektör för Clarion Hotel i Norden.

- Jag är otroligt förväntansfull att få hoppa på den här nya utmaningen. Jag går från ett drömjobb till ett annat och är nu fullt inställd på att tillsammans med Clarions övriga ledning och fantastiska hotelldirektörer utveckla Clarions verksamhet både vad gäller gästupplevelsen och antalet hotell i Sverige, säger tillträdande driftsdirektören för Clarion Hotel i Sverige Mats-Erik Lidström.

Mats-Erik har ett långt förflutet inom hotellkedjan Clarion Hotel och började sin karriär som Food & Beverage Manager för Clarion Stockholm och har även bl.a arbetat mycket med kedjans utveckling av koncept som Livingroom och Kitchen & Table/American Table.

​Källa: Konferensvärlden 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter