Ny VD och delägare på Stadshotellet i Lidköping

Den 1 januari blir Mikaela Grundström ny delägare och VD på Stadshotellet i Lidköping. Hon har en bred kunskapsbas inom hotell- och restaurangbranschen och arbetade som servitris i unga år på hotellet i staden där hon är född och uppvuxen.

- Stadshotellet har en anrik historia och är en viktig mötesplats för både Lidköpingsbor och hotellgäster. Verksamheten innefattar många områden som bl. a. hotell, restaurang, konferens och nöje vilket är unikt i Skaraborg. Det ska bli fantastiskt kul och inspirerande att tillsammans med personalen leda utvecklingen av verksamheten framåt, särskilt nu när jag får chansen att verka i min egen stad, säger Mikaela Grundström.

Nu senast kommer hon från en tjänst som chef för affärsområdet ”Möten” på Next Skövde. Innan dess var hon vice VD på Knistad Herrgård i fyra år. Hon har arbetat som marknadschef på SK hotellkedja, som samordnare på Stockholm Restauranger och Wärdshus AB, som är ett av Stockholms största restaurangbolag med varumärken som bl.a. Stockholm Fisk, Ulla Winbladh, Sjöpaviljongen i portföljen. 

Källa: Konferensvärlden

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter