Cuckoo's Nest utsedd till "Europas bästa hotellbar"

Cuckoo's Nest på Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg knep priset som ”Bästa hotellbar” under den färgsprakande årliga galan European Hospitality Awards förra veckan.

Juryn motiverade valet genom att säga att de var imponerade av hur Cuckoo’s Nest hämtat inspiration från sin omgivning och skapat en destination för både gäster och lokalbefolkning. De lyfte fram viljan att ta risk, att våga utmana traditionella hotellbarer genom att skapa en mötesplats som avviker från normen. De slutgiltiga vinnarna väljs omsorgsfullt ut av en jury bestående av branschveteraner från hela Europa.- Jag är så otroligt stolt över att ha vunnit denna prestigefyllda tävling. Vi tävlar tillsammans med toppskiktet i hotell- och restaurangvärlden, så det är verkligen en ära. Vårt koncept är verkligen unikt, genuint och något som vi är stolta över, säger Malin Franck, General Manager på Radisson Blu Riverside Hotel.

Restaurangen ligger i Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg, beläget tre steg från kajkanten i det snabbväxande området Lindholmen Science Park. Resturangens interiör blandar inslag från vetenskapslabb med en känsla av ett gammalt bibliotek, och tanken är att upplevelsen ska vara rolig, spännande och unik.

Källa: http://www.konferensvarlden.se/
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter