Vackra Skåne!

Nu är sommaren i full gång och vi på CONTIO hoppas att du njuter av det vackra sommar-Sverige! Här kommer förslag på mysiga anläggningar nere i vackra Skåne, där ni kan njuta av god mat, vackra omgivningar och få en härlig upplevelse! 

Elisefarm

Till idylliska Elisefarm kommer ni kanske för att njuta lite i deras nya relaxavdelning, äta en bit mat och sova gott i deras fyrstjärniga rum. Golfsugen? På Elisefarm kan både den erfarna golfaren och nybörjaren ta sig en runda! Förutom golfbana finns driving range, med en fullt utrustad inomhusstudio i anslutning. Är golfrundan klar? Sätt dig på uteserveringen och njut av den vackra naturen!

Brösarps Gästgifveri & SPA

Välkommen Brösarps och vackra Österlen! Till Brösarps Gästgifveri lockas många gäster främst av deras underbara mat! Vad sägs om tuppbröst från Raskarum fylld med soltorkade tomater, bacon och en krämig tomatsås? Eller deras berömda äggakaka med knaperstekt fläsk och rårörda lingon? Om ni bor över på Brösarps Gästgifveri, passa på att besöka deras SPA och kanske till och med unna dig en behandling? Vill ni vandra runt i Brösarps backar packar de gärna en fikakorg till er att ta med! 

Örenäs Slott

Örenäs Slott hittar du i Glumslöv, precis vid den skånska kusten med en magnifik utsikt över Öresund och Ven. Denna svårslagna utsikt njuter ni av vid varje måltid i slottsrestaurangen och uteserveringen. De bjuder på mat som kombinerar det bästa ur skånsk matkultur och nya idéer. Deras rum ät fördelade på slottet, herrgården och hotellbyggnaden, alla med personligt inredda gästrum.  Vill ni ta en dagsutflykt ligger många av Skånes vackra kuststäder nära till hands!
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter