Vi byter namn till CONTIO AB!


Vi har hunnit bli fem år gamla och mycket spännande har hänt hos oss!

Jenny blev ägare till företaget i juni. Johanna har gått vidare på nya äventyr. I somras flyttade vi kontoret till Fredriksdalsgatan 18 och strax därefter anställde vi Michaela Hronek! Gitte fick en liten son i september vilket vi är så glada för!

Vi kommer även få en ny medarbetare i januari som många av er redan känner till, nämligen Rebecca Eriksson. Hon kommer närmast från Congrex där hon har jobbat sen 2007.
Det är med stor glädje att vi välkomnar Rebecca till oss!

Vi skakar av oss det gamla och börjar ett nytt och fräscht kapitel i 2014 och det gör vi med att byta namn till CONTIO AB! Contio är Latin och betyder kort och gott ”att mötas”. Vi hjälper till med så mycket mer än bara konferenser och känner att namnet passar oss så mycket bättre.

Gå gärna till vår nya hemsida som speglar det vi gör, vår passion och det vi strävar efter. Vi har även ny Facebooksida som ni väldigt gärna få gilla (den gamla sidan kommer på sikt läggas ner). Här följer du oss och vad som händer i branschen! Vi har även en gratis App som heter ”Konferens”. Denna kan ni ladda ner till era Smartphones och bli uppdaterade med senaste nyheterna, få fina erbjudanden och vara delaktiga i tävlingar och utlottningar!

Vi ses på väl på Konfex mässan i februari? Gratis entré hittar du på vår hemsida! Här kommer du träffa hela teamet, samt ta del av vår nya broschyr och annan spännande information! Vi kommer ha många fina utlottningar som jag lovar att ni inte vill missa!

Vi ser med glädje fram emot ett mycket spännande och händelserikt 2014!

Vi önskar er en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna