Konferera på Hotell Trubaduren i Göteborgs skärgård!

Välkomna till Hotell Trubaduren i Hönö Klåva, Öckerö. Här bor ni mitt på kajkanten i södra Bohusläns yttersta skärgård. Hotellet är öppet året runt. De har moderna rum, restaurang och uteservering på kajkanten, vinylbar där det spelas LP-skivor från förr till idag och konferenslokaler utrustade med senaste teknik.

Hotellet på andra våningen invigdes sommaren 2012. Här bor du bekvämt i nya fräscha hotellrum och vaknar till glittrande hav och salta vindar. Hotell Trubaduren har 16 rymliga dubbelrum. Alla rum är moderna och ljusa och hälften av dem har altan mot havet. Alla har helkaklade badrum med dusch och toalett, AC, TV och trådlöst nätverk. Hotellet erbjuder även en lounge för avkoppling vid en helglasfasad med full utsikt mot havet.

Hotell Trubaduren har moderna konferensrum för upp till 45 personer. Lokalerna är fullt utrustade med sedvanlig teknik. Kombinera konferensen med en passande aktivitet så som fisketur, båttur till Vinga, sälsafari, hummersafari, paddla kajak mm.

I konferenspaketen ingår alltid lokal, frukt, godis och vatten i lokalen samt fritt kaffe hela dagen. I helpensionen ingår ankomstfika med hembakad hönökaka, lunch inklusive ramlösa/lättöl, kaffe/te och kaka, eftermiddagsfika med hembakat, trerätters middag eller skaldjursbuffé, logi samt frukostbuffé.

I kök tillagas all mat med kärlek och omsorg. Köket använder alltid färska råvaror och erbjuder en välkomponerad meny med kött, fisk, skaldjur och vegetariskt. Restaurangen ligger på kajkanten och har öppna glaspartier som bjuder på utsikt över havet och Långholmen. Här finns det plats för upp till 120 gäster inne samt ytterligare 100 på uteserveringen.

Se mer bilder här!

Konferenserbjudande på Hotell Trubaduren i Hönö-Klåva Öckerö!

Boka en konferens med övernattning så ingår en matlagningsaktivitet!

Pris/person: 1 960 kr
I priset ingår: lunch, eftermiddagsfika, matlagningsaktivitet/middag, logi i enkelrum, frukost, förmiddagsfika och lunch.

I matlagningsaktiviteten ingår en trerätters middag och en välkomstdrink. Rekommenderat antal:15-20 personer. 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna