Nyrenoverad konferensavdelning på Täby Park Konferens & Hotell!

Täby Park Konferens & Hotell är en flexibel Svanenmärkt mötesplats med optimalt läge nära både Arlanda och Stockholm. Hotellet erbjuder trivsamma och prisvärda lösningar för dig som söker effektiva helhetslösningar med all service under samma tak och ett personlig bemötande utöver det vanliga.

Den nyrenoverade konferensavdelningen erbjuder lokaler som passar för alla typer av konferenser.  Förutom en perfekt hörsal och eventhall kan Täby Park Konferens & Hotell erbjuda inte mindre än 23 möteslokaler med dagsljus i varierande storlek. Konferensvåningen är belägen på våning 6 och 7 i hotellet, med ett atrium mellan våningsplanen. Här står kaffe och fruktbuffé alltid uppdukad och vår personal finns nära tillhands.

Den stora eventhallen är en lokal med stora möjligheter. Planerar du företagskalas, mässa eller kanske en stor produktlansering. Här är en flexibel hall där du kan skapa ditt eget evenemang, för upp till 400 personer.

Täby Parks hörsal är den optimala lokalen för bolagsstämmor, föreläsningar och seminarier. Här finns 344 fasta stolar i sluttande biosittning med skrivskiva i varje armstöd.

Hotellets Penthouse som är i två plan erbjuder kreativitet. Här kan ni förflytta er mellan de två olika planen och i olika sittningar. Lokalen erbjuder både traditionell styrelsesittning och härliga soffgrupper.

För mer bilder, klicka här.

Hjärtligt välkomna!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna