Nya Scandic Rubinen!

Nya Scandic Rubinen, står klart våren 2014!

Scandic Rubinen renoveras för att skapa nya hotellrum, spännande restauranger och barer samt helt nya konferensfaciliteter. Hotellet kommer efter renoveringen kunna erbjuda 290 rum, två barer, två restauranger och konferenskapacitet för 300 personer.

På entréplanet skapar de ett vardagsrum som lever dygnet runt. I baren finns möjlighet att börja dagen med en kopp kaffe och croissant, äta en sallad till lunch, ta ett glas vin efter jobbet eller träffa kompisarna på middag. Ni väljer själva om ni vill äta, dricka, jobba, umgås eller helt enkelt bara koppla av.

Den helt nybyggda konferensavdelningen kommer vara den perfekta mötesplatsen för stora och små möten. Hotellet kommer ha plats för upp till 300 personer men även mindre möten kommer att trivas i de ateljéer som skapas.

I anslutning till konferensrummen finns självklart en lobby för mat och dryck under konferensen och restaurangen på andra våningen finns tillgänglig för lunch och middagar. Scandic Rubinens ambition är att erbjuda en lite annorlunda upplevelse än de traditionella konferenshotellen vilket återspeglas i design och funktion.

Hotellet får 109 nya hotellrum i ny spännande design. De har noga lyssnat på gäster, särskilt de kvinnliga, i skapandet av de nya hotellrummen. Rummen präglas av en lugn, harmonisk design med varma färger som kryddats med spännande designinslag och nya smarta lösningar.

Redan idag är Rubinen ett populärt vattenhål på sommaren med en takbar i bästa solläge. Nu satsar hotellet rejält och utökar takbaren samt gör den tillgänglig hela året.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna