Öijared bygger hotell!

Niclas Helgesson, VD på Öijared Resort

Öijared storsatsar på hotell, golf och aktiva möten!

Öijared Resort satsar nu ca 60 miljoner på att bredda sin verksamhet. Det som hittills varit en renodlad golfanläggning ska nu bli en multifunktionell rekreationsanläggning för friskvård, möten, golf och event.

Våren 2014 är det nya hotellet färdigbyggt och klart att ta emot gäster. Hotellet går i klassisk lodgestil med naturnära känsla och smälter elegant in i den vackra miljön på Öijared.

Hotellet kommer ha 34 rum samt lokaler för eventet och konferenser. Reception för såväl hotell som övriga verksamheter på Öijared förläggs till klubbhuset – allt för att göra tillvaron så enkel och smidig som möjligt för alla gäster. I och med färdigställandet av hotellet blir Öijared en komplett anläggning för golf, konferens, hotell, friskvård och naturupplevelser – en unik plats med fantastiska affärsmöjligheter!

-De gröna omgivningarna här på Öijared erbjuder lugn och harmoni samtidigt som de är som gjorda för fysiska aktiviteter i unik natur. Med vår nya strategi ska vi erbjuda rekreation, golf, möten och aktiviteter av yttersta klass. Vi jobbar hårt för att skapa en välkomnande miljö med hög servicenivå i allt vi gör, säger Niclas Helgesson, VD på Öijared Resort AB.

Boka en aktiv konferens på Öijared!
Fysisk aktivitet ökar energin och prestation. Kombinera ett möte med en tur på mountainbike eller golfspel i den vackra naturen som omringar anläggningen. I konferenspaketet ingår fullt utrustad konferenslokal, förmiddagsfika, lunch, valfri aktivitet (golf, joggingtur, mountainbike m guide) eftermiddagsfika som för all del kan tas ute i naturen. Ni har även tillgång till pool och bastu!

För er nästa middag, följ med oss på en visning på Öijared! Ni måste se restaurangen med egna ögon för att se möjligheterna för företagsfesten eller middagen. Rymliga lokaler med stora fönster som vetter ut mot vacker natur. Restaurangen tar emot upp emot 100 sittande. Perfekt för företagstillställningar. Tänk er vår eller sensommarmiddagen – med grill på uteplatsen i solnedgången..!

Se mer bilder är! 

Varmt välkomna med era frågor och förfrågningar!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna