Nya Radisson Blu Riverside Hotel

Vi har hälsat på Frode på nyöppnade Radisson Blu Riverside Hotel!

 

Med ett perfekt läge i den nya och moderna Lindholmen och granne med Lindholmen Science Park erbjuder Raidsson Blu Riverside Hotel ett toppboende för både konferens, affärs och privatgäster. Med ett unikt läge precis vid vattnet, med egna terrasser som vetter mot havsbassängen, kommer ni att få uppleva ett boende mee närhet till både city och hav och med enastående utsikt.


Detta moderna hotell erbjuder 265 unikt designade hotellrum, alla med tillbehör såsom fritt trådlöst Internet och 24 timmars rumsservice. Hotellets spännande och kreativa restaurang Cuckoo´s Nest är den perfekta platsen för att avnjuta en fantastisk måltid i en annorlunda miljö, eller möta kollegor för en drink efter jobbet.


Hotellets gäster kommer även kunna njuta av ett modernt och avslappnande Wellness Centre, BodyLab – Wellnes & Fintess, beläget höst upp i hotellet med tillhörande takterrass. Här kan ni träna i det fullt utrustade gymmet, slappna av i bastun eller ien av de två spa poolerna samt boka tid för en personlig träning eller behandling i en av de fem behandlingsrummen.

 

Radisson Blu Riverside erbjuder också en modern konferensavdelning med fem konferenslokaler med kapacitet för upp till 68 gäster. Tre av rummen kan kombineras för att skapa ett större utrymme. Förutom de faciliteter hotellet kan erbjuda på plats, har Lindholmen Conference Centre i byggnaden alldeles intill hotellet kapacitet för upp till 1000 gäster, med 600 personer i den största lokalen. Med dessa förutsättningar finns alla möjligheter till att skapa förstklassiga möten och evenemang - allt från företags kick-off till stora komplexa arrangemang som billanseringar.


Brain Food for Meetings! Brain Food är en produkt som Radisson Blu har utvecklat just för möten och konferenser. Maten ska bidra till pigga deltagare som håller motivationen uppe under hela dagen. Resultatet är ett stabilt blodsocker som gör att mötesdeltagarna blir mer koncentrerade, med en hög hjärnaktivitet och reaktionsförmåga.


För mer bilder klicka här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna