Hotel Riverton!

Vy från Skybaren på 12 våningen!

På jakt efter ett hotell i hjärtat av Göteborg? Hotel Riverton är beläget i centrala Göteborg med direkt närhet till kasinot, Göteborgsoperan och shoppingcentret Nordstan. Din vistelse på Riverton kommer att präglas av en vänlig atmosfär och en känsla för kvalitet och design. Hotel Rivertons 180 rum är alla utformade för både avkoppling och affärsändamål.


Hotel Riverton erbjuder rumskategorier för alla tillfällen och alla rum är rökfria, har fri tillgång till internet via bredband eller vårt trådlösa nätverk, 42" platt-TV med fri tillgång till Canal + och HD-kanaler, telefon, DUX-sängar, hårtork, vattenkokare, strykjärn och strykbräda. Många av rummen har en fantastisk utsikt över Göteborgs Hamn! En underbar frukostbuffé och fri tillgång till vår relaxavdelning ingår alltid i boendepriset.


Hotellets restaurang, La Vue (på 12 våningen) är nyligen totalrenoverad! Här serveras à la carte och skybaren på samma våning erbjuder en lättare barmeny att välja från. Här hittar du den kanske bästa utsikten över Göteborgs hamninlopp.


Som en av Göteborgs största konferensanläggningar lägger Hotel Riverton stor vikt vid ett professionellt bemötande. De har utrymmen, utrustning och det tekniska kunnandet för att anordna en smidig konferens. Här kan ni hålla en konferens i nyrenoverade, moderna rum med den senaste presentations- och utbildningsteknologin. I Kongressalen får det plats för upp till 300 deltagare, men totalt kan hotellet ta emot upp till 600 konferensgäster.

 

Varmt Välkomna!

 

För mer bilder från Hotel Rivertion, klicka här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna