Mars nyhetsbrev

VÅREN ÄR RUNT HÖRNET – håll ut!

 

Än känns inte värmen... men våren är på gång! Vi tänkte sparka igång våren den 10 april med en kundträff på Arken Hotell & Art Garden Spa. Vi bjuder på spa för er som hinner och vill på eftermiddagen, för att sedan sluta upp med resten av gruppen några timmar senare för visning och middag. 


Veckan efter, den 17 april mellan 17:00-20:00 har vi en öppen föreläsning på Elite Park Avenue Hotel med Örjan Strindlund. Seminariet kostar 695:-/person och då ingår Örjans bok "Tuff kärlek för Ledare".

ERBJUDANDEN PÅ KONFERENSAKADEMIN.SE
Varmt välkomna till vår hemsida! Under fliken "Erbjudanden" hittar ni alltid uppdaterade erbjudanden. Just nu ligger där erbjudanden från bland annat Smögens Hafvsbad, Vann Spa Hotell & Konferens, nyrenoverade Gottskär Hotell, Thorskogs Slott och en nyhet – Öijared Konferens för dagkonferenser!


KONFERENSAKADEMINS APP
Vi har även lanserat en App för din Smartphone! Sök på Konferens eller på Konferensakademin på App Store och ladda ner vår App. Här uppdaterar vi er på de senaste erbjudanden, nyheter i branschen och lite annat smått och gott.


DELTAGARHANTERING MED KONFERENSDESIGN
Vill ni ha hjälp med deltagarhantering vid er nästa konferens/event? Kontakt oss, så berättar vi mer.
Läs mer på vår deltagarhanteringssida: www.konferensdesign.se


DET LILLA EXTA!
Låt oss arrangera ett eftermiddagsmöte med avslut middag och hockey i Göteborg! Buss kommer och hämtar er utanför kontoret, ombord finns wraps och öl – där kontorschefen kan hålla ett kortare möte. Väl på plats på Scandinavium väntar middag och match med dryck!


Eller varför inte ha en rolig och spännande kväll i medeltidsanda på Torpa Stenhus ca 20 minuter från Borås! Ni har en medeltida femkamp där ni bland annat utför följande grenar: kastar varpa, stockstötning, otroligt antikt, veteberäkning samt blåsrörsskytte. Ni kommer även att få en spännande visning av stenhuset och dess historia. Efter att ha gjort allt för sitt lag under några timmar är det dags för prisutdelning och vinnande laget får mottaga medaljer och den stora äran. Därefter får ni njuta av en härlig buffé på Torpa Café.


Eller kanske passar en matlagningsaktivitet i tältkåta perfekt nu i vårens tecken? Vi kan ställa upp tältkåtorna vart ni än önskar. När ni anländer till tältet kör vi gång med utmaningen! Tillsammans med en erfaren kock får ni i uppgift att tillaga en trerättersmiddag över öppen eld på muurikka panna – en mycket uppskattad och rolig uppgift! Därefter har ni kvällen för att njuta av er tillagade måltid samt umgås och ha trevligt runt lägerelden.

 

Planera redan nu för sensommar/höstaktiviteten med kräftfiske! Ni kan göra detta näst intill var som helst i landet. Framme vid kräftvattnet hälsas ni välkomna och får information om kräftfisket av erfarna kräftfiskare. Ni får sedan agna och lägga i burarna och medan vi väntar på att de skall fyllas med kräftor väntar en härligt kräftskiva! Sen är det bara att umgås och njuta av naturen medan burarna förhoppningsvis fylls med kräftor. När det mörknat är det sedan dags att ta upp burarna och se om fiskelyckan varit med er...!

 

Varmt välkommen - vi finns på plats och ser fram emot din förfrågan!

 

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna