Tältkåtor!

Arrangemang i tältkåtor

 

Här finns obegränsade möjligheter att forma arrangemanget helt efter era önskemål, den aktuella platsen, mängden deltagare och syfte. Vi besökte dem vid ett arrangemang i Slottsskogen, Göteborg, förra veckan.
Antingen kan ni bygga upp en hel by med tältkåtor som är sammankopplade, ha flera mindre tältkåtor separat eller bara en stor kåta för samtliga deltagare.

 

Kanske en stor tältkåta för matlagning och/eller middag eller för ett liveband samt några mindre för övernattning? Miljön som man möts av när man kliver in en av kåtorna är väldigt ombonad och varm. Här finns stora möjligheter att smycka och dekorera efter eget tycke. Vill ni ha en rustik stämning med öppen eld, bänkar, renfällar och dryck i muggar? Eller en lyxigare atmosfär med kristallkronor, tygdraperier, kandelabrar, vita linnedukar och en 3-rätters exklusiv middag?


Hur vore det att överraska konferensgruppen med en tältkåta mitt i skogen med värmande dryck, mat och samvaro vid slutet av en Geocashing-aktivitet? Fördelen med en tältkåta är flexibiliteten gällande plats och utrymme. Det blir även per automat en väldigt speciell och intim känsla, som är svår att återskapa i en vanlig lokal, vid ett arrangemang i en tältkåta, oavsett hur enkelt eller lyxigt man väljer att utforma arrangemanget.

 

Bara fantasin sätter gränser för just erat arrangemang!

 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning!

 

För att se mer bilder klicka här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna