Arken Hotel & Konferens

Här ute på Arendal i Göteborgs skärgård finner du lugnet och en slående utsikt över västerhavet. Här är miljön anpassad efter människor och inte tvärt om.

 

Det finns gott om plats för såväl stora konferenser som små styrelsemöten, en unik spa-avdelning för ditt välbefinnande liksom njutningsfulla omgivningar. Njut av lugnet och konsten att må bra och utvecklas.

 

Det är ofta de små detaljerna som gör hela upplevelsen. Vi jobbar hårt i varje avseende för att din vistelse skall bli så bra som möjligt. Saker som riktigt sköna sängar, fräscha badrum, skrivbord, bekväma sittmöjligheter kan tyckas vara självklart men väl så viktigt liksom trådlöst nätverk och platt-tv med ett brett utbud kanaler. Sammantaget erbjuder vi 149 bekväma, snyggt inredda och välutrustade rum, i vaierande storlek för olika behov.

 

På rätt plats och med rätt förutsättningar får mötet energi och konstruktiv riktning. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att göra ditt möte lyckat. Oavsett hur många ni är har vi passande lokaler, alltifrån grupprum till kongressal.

 

Men en bra konferens är ju som bekant så mycket mer. Hos oss är miljön inspirerande och naturen alldeles utanför. Det finns gott om trivsamma utrymmen för reflektion, både inne och ute. Utsikten genom de stora panoramafönstren förför och inredningen andas harmoni. Allt som allt bidrar atmosfären till kreativitet och utbyte av tankar.

 

För att se mer bilder klicka här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna