Sankt Jörgen Park Resort

SANKT JÖRGEN PARK RESORT

Med fantastisk utsikt över Göteborg men ändå så avskilt att du kommer ifrån stadens larm och tempo finns Sankt Jörgen Park Resort med flerfaldigt prisbelönat spa och väldesignade konferens- och logirum.

Inredningen är i ständig förnyelse på hotellet, är väl genomtänkt och miljön är genomgående väldigt rofylld och avspänd. Den kompakta och personliga känslan i hotellet ger ett perfekt utgångsläge när ni vill ha tillgång till delar eller hela hotellet vid er konferens eller ett större evenemang.

Konferenslokalerna är samlade på samma plan. Den största lokalen tar 115 personer, har tillgång till en egen takterrass och är väl anpassad för fester eller större tillställningar. Loungen bildar hotellet hjärta med brasa och sköna sittmöbler. Hotellet har flertalet naturliga platser där ni kan samlas i pauserna eller ifall några vill bryta ut från den stora gruppen. Hotellet har även en egen 18-håls golfbana där två stycken av hotellets konferenslokaler finns.

Restaurangens miljö är trivsam och ombonad med en blandning av runda och avlånga bord samt både sköna stolar, soffor och fåtöljer. Den stora öppna spisen ger en gemytlig känsla trots att restaurangen kan rymma upp till 190 personer. Här serveras alltid sittande lunch för en lugnare och mer avslappnad miljö under lunchen.

I deras prisbelönta spa-avdelningen finns allt för den som vill njuta av spa, kroppsbehandlingar eller en spa-ritual med hotellet egna produkter. För den som inte är fullt så förtjust i spa finns även flertalet alternativa "aktiviteter" med exempelvis ett avslappningsrum där bilder och musik som är framtaget i samarbete med forskare som sägs ha en hälsobringande effekt och motverka stressens skadliga inverkan på oss. I anslutningen till spa-avdelningen finns även hotellets Sportclub med stort gym och flertalet träningspass.

 

För mer bilder ser här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna