Vackra Thorskogs Slott

Varmt välkommen till Thorskogs Slott
Bara i sagan finns oändliga möjligheter, men på Thorskogs slott får du komma in i en berättelse fylld av värme, omtanke, överraskningar – och värdskap i världsklass. Ditt sagoslott ligger bara 30 minuter från Göteborg, Uddevalla och Trollhättan.

Slottet är beläget i en engelsk park med Göta älv och Svartedalens trolska urskog alldeles runt knuten tillsammans med alla övriga attribut som minner om slottsliv i svunna tider. I samma ögonblick som du checkar in checkar ni också ut från vardagens plikter och monotoni. På slottet njuter våra gäster av lyx och flärd.

Kraftsamla bland tinnar och torn

Konferera i unik miljö - Thorskogs Slott erbjuder 40 rum varav 9 sviter, 31 dubbelrum och 10 enkelrum belägna dels på själva slottet och dels i övriga byggnader av historisk ursprung i den vackra parken. Vårt kök är silverkrog i Sveriges Bästa Bord och vi erbjuder unika aktiviteter såsom lerduveskytte i skogsgläntan eller provningar i vår Jägarsal.

 

ERBJUDANDE
Vi erbjuder er till och med 28 februari 2013 helpension i enkelrum med ankomstkaffe och smörgås, tvårätters lunch, eftermiddagskaffe med kaka, tvårätters middag, logi samt slottsfrukost för endast 1 995:-/person samt fri konferenslokal, gäller endast nybokningar i mån av plats. Ord. pris 2395 kr samt lokal från 1800 kr per dag. Trådlöst internet på hela området ingår.


Kontakta oss för offert! Varmt välkomna med er förfrågan!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna