Falkenberg Strandbad

Några få meter från havsbrynet och endast en timme från Göteborg kliver ni rakt in i Hemingways koloniala värld på Falkenberg Strandbad. Hotellet har genomgått en total förvandling. En skön välkomnande atmosfär, omsorgsfulla utvalda inredningsdetaljer och konferenslokaler med hisnande havsutsikt mot fjärran horisont ger tillsammans ett rofyllt intryck.

 

Här finns rum anpassade för både stora sällskap, på ett par hundra personer, och små intima möten. Maten som serveras är god och vällagad och intas i restaurangen som ligger på andra våningen med utsikt och veranda i klassisk kolonial stil ut mot havet.

 

Med inspiration från bl.a. Dubais och övriga Fjärran Österns lyxigaste spaanläggning har de skapat det nyöppnade och lyxiga Retreat Club. Detta är inget spa i vanlig bemärkelse, detta är att kliva in i en ny värld av exklusivitet, avskildhet, uppassning och gyllene marmorpelare.

 

Er tid på Retreat Club börjar med att ni välkomnas med champagne vid för att sedan guidas av spa-personalen genom de olika upplevelserna och behandlingar såsom Rasul, Hammam, Den tropiska brisen för att sedan hamna i den så kallade Eldrelaxen med en tre meter bred öppen spis omringad av 9st breda sängar. Somnar du så väcker personalen dig. Du behöver bara koppla av och njuta, låta tankarna vila. Skulle du önska något att äta och dricka är det bara att lyfta på luren på telefonen i klassik design bredvid sängen och du kommer direkt till spa personalen. 40 grader varm stilla pool med utsikt över havet avslutar du din upplevelse.

 

Allt detta ingår om du bokar konferens måndagar till torsdagar.

 

Varmt välkomna med era förfrågningar!

 

Se mer bilder här!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna