Aveqia Göteborg

Stjärnkocken Robert Maglia

AVEQIA är en mötesplats i Göteborg för företag, dess kunder, partners eller kollegor! Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varana och stärka relationerna.

Aktiv Matlagning för företag är sådeles inte en renodlad matlagningskurs utan matlagningen är den sammanbindande faktorn. Alla kan delta oavsett om man vill lära sig något, bara vill umgås och mingla eller äta riktigt gott. Aktiv Maglagning passar alla, oavsett årstid, väder eller klädsel

Hur går en kväll till?

Så här kan en kväll med Aktiv Matlagning se ut:


- Ni bokar en kväll genom Konferensakademin. När ni anländer välkomnas ni med bubbel och en Amuse-bouche (aptitretare) för att få en försmak på vad kvällen kommer att erbjuda.
- Efter en genomsam skål följer en presentation av kvällen samt menyn och dess innehåll. Ni delas upp i grupper.
- Tillsammans i grupperna lagar ni sedan en fyrarätters avsmakningsmeny samtidigt som ni småpratar, minglar och dricker vin – eller alkoholfria alternativ.
- Aveqias gourmetkockar vägleder er genom hela matlagningen och förser er med ekonolgiskt råvaror av högsta kvalité.
- Väl till bords intar ni maten tillsammans med fyra passande kvalitetsviner – noggrant utvalda av Aveqias sommelier.
- Efter middag och avec är ni välkomna att stanna kvar och njuta av Aveqias vinder oeller andra drycker i baren fram till 01:00.
- Dagen efter skickar vi ett mail till alla deltagarna så ni sedan kan logga in på Club Aveqia där alla recept och produktinfo om maten och vinerna finns.
- Där kan ni även se bilder från kvällen som Aveqia har tagit under kvällen.


För mer information ring oss gärna, så berättar vi mer! Varmt välkomna!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna