Nytt hotell - Dorsia

loading...

Här om veckan var vi på visning på ett av Göteborgs häftigaste och snyggaste hotell! Dorsia Hotel & Restaurant är ett centralt beläget, litet och exklusivt boutiquehotel som långsamt vuxit fram och tagit form under ett par år. 

När du kommer in i lobbyn möts du av glad och välkomnande personal i de finaste outfitsen - specialsydda för just dem. Hotellet har en alldeles särskild miljö, där de har blandat olika tidsepoker, starka färger, vackra textilier och organiska former, i en lättsam dekadent stil på deras alldeles egna vis.

 

Alla hotellrummen är fyllda av vackra textilier och material, allt komponerat till en högst personlig blandning. Inte ett rum är den andra sig lik! Alla rum är utrustade med de luxe sängar från carpe diem, täcken och kuddar är handgjorda och stoppade med finaste mullbärssilke. Lava-invites-TV är världens modernaste hotell-TV lösning med bla internet, filmer, musik och mycket mer. Rummen är självklart också utrustade med minibar, hårtork, strykjärn och förvaringsbox.


Dorsia har ett rum som man kan konferera i. Här får det plats upp till 15 personer i fast styreslesittning. Duk och projektor, penna/papper ingår, likväl som frukt och vatten. 

Restaurangen har en koloristisk miljö med ljuvliga dofter i en lättsam dekadent stil inspirerad av "la belle epoque". De har kunnig ersonal, elegant mat och en fantastisk vinkällare..!  Råvarorna finner de i hela världen och tillagas med nutida influenser efter klassiska grunder ur det franska köket.


Dorsia Hotel & Restaurang är ett måste! Kika in nästa gång ni har vägarna förbi! Adress: Trädgårdsgatan 6 (bakom Kungsportsplatsen).

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna