KONFEX!

KONFERENSAKADEMIN VÄLKOMNAR DIG TILL SVERIGES STÖRSTA MÖTES- OCH EVENTMÄSSA FÖR DIG SOM BOKAR OCH ARRANGERAR MÖTEN, EVENTS OCH AFFÄRSRESOR!

 

Snart är det dags för årets mötes- och eventmässa - i år är mässan större och mer innehållsrik än någonsin!

Välkommen till KONFEX & EVENTS Göteborg 2012 som i år har fler utställare, fler aktiviteter och ett mer fullmatat program än någonsin tidigare.

Detta är Sveriges i särklass största och viktigaste mässa som presenterar hela mötes- och eventbranschen. Aldrig förr har mässan erbjudit så mycket inspiration och nytänkande och det är här du ser och upplever framtidens konferenser och möten.

KOM till Konferensakademins monter A2, precis vid entrén! Häng din jacka hos oss, vi bjuder på gott kaffe och hembakad kaka, och ta del av våra intressanta förslag till konferensupplägg. Vi berättar mer i montern!

Vi har även två fina utlottningar i montern – den ena är en övernattning med middag samt spa för två på Quality Spa & Resort Strömstad och den andra utlottningen är en helkväll för två med Stefan Andersson och Teaterkungen på Kronhuset (mat och dryck ingår). Kanske vill du prata med Stefan själv när du besöker vår monter!

Detta och mycket mer – kom och säg hej hos oss! Vi ser fram emot att träffa dig!

Klicka här för att registrera dig och få fri entré. Du kan även kontakta oss via telefon eller email, så skickar vi dig och dina kollegor entrébiljetter.

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna