Novemberhälsning

November är här och Alla Helgonens helg är runt hörnet, med tända ljus, omtanke, mys och pyssel med familjen. Här kommer några härliga novembertips från oss.

GRAND HOTEL MARSTRAND
Anrika Grand Hotel Marstrand uppfördes ursprungligen som sommarresidens åt Oscar II år 1892. Nuförtiden erbjuds konferens och boende i denna historiskt vackra miljö året runt med praktfull utsikt över Marstrands hamn.
Alla rum är individuellt möblerade och flera sviter har både balkong och havsutsikt. I rum nr 24 brukade självaste konungen sova.

På bekvämt avstånd från Göteborg når ni denna skärgårdsupplevelse med en kort pittoresk båttur sista biten. Mellan 26 november och 17 december kan ni avnjuta deras traditionella julbord. Under måndagar till onsdagar erbjuds ni extra förmånligt pris för detta julbord: 316:-/pers exklusive moms.

Värmen från den glödande elden i Paradisparken och den rykande glöggen lyfter sinnet. Traditionsenligt dukas högtidens alla läckerheter upp i köket och i lustgården intill levande ljus, en julstämning att minnas! Egeninlagd sill, hemmalagade köttbullar och knackiga prinskorvar står redo i köket för en personlig guidning av kockarna. Kvällen rundas av med underbara ostar, sötsaker och en svängom med tomtefar i vår mysiga pub "Bakfickan".

ATLE JOHANSEN

Vi vill varmt rekommendera Atle Johansen nästa gång ni letar föreläsare! Genom oss får ni ett oslagbart pris! Ring oss så berättar vi mer!

För vad passar bättre än att pigga upp sig och kollegorna och få en ordentlig energiinjektion i livet och arbetslivet av norske entreprenören, entertainern och livscoachen Atle Johansen!

Atle har många års erfarenhet och en fantastisk förmåga att få oss att må bra, släppa garden och skapa "vi-känsla".

Atle är en mycket efterfrågad föreläsare och moderator inom näringsliv, föreningsliv och den offentliga sektorn. Hans obotliga optimism, humor och träffsäkerhet lyckas gång på gång locka fram det bästa i oss och skapar en "Jag duger" och "Vi-känsla" bland deltagarna. Känner man sig uppskattad, får beröm och trivs på sitt jobb leder det som vi alla vet till ett mycket bättre jobb och samarbete, kreativitet, skratt och glädje.

VÄDERÖARNAS VÄRDSHUS

Om ni vill ha er konferens på en nästan orörd paradisö måste ni prova på Väderöarnas Värdshus.

Detta passar den intima gruppen perfekt! De har 11 rum, några 2-bädds och några flerbädds, sammanlagt runt 28 bäddar - beror lite på hur väl man känner varandra, några kojer passar ibland för en och ibland för två... Alla rum är olika och nästan alla har havsutsikt åt något håll.

Rakt väster om Fjällbacka når ni med en 25 minuters båtfärd vackra Väderöarna och Väderöarnas Värdshus. I en unik miljö med karga klippor och kristallklart vatten kan ni njuta av vädrets och havets makter, men även av stillheten, renheten och lugnet. Att konferera på Väderöarna är att ge mötet en extra dimension. Med avskildheten och det lilla formatet kommer också ökad fokus och sammanhållning.

Väderöarna är ständigt tillgängligt, vår, sommar, höst och vinter. Alla årstider har sin charm, och de kala klipporna som stått emot så många stormar skänker lugn till stressade själar. När konferensarbetet väl är över ges det tillfälle att ta härliga bad i tunna och bastu och kanske ett dopp i havet? Sedan väntar en härlig måltid i den ombonade matsalen.

Kanske somnar du invaggad av ljudet från ett brusande hav, och vaknar utvilad nästa dag till doften av nybakt bröd.

FANTASTIKT ERBJUDANDE! I november och december erbjuds en annorlunda julbordsupplevelse! För endast 995:-/person exkl. moms (söndagar till torsdagar) ingår båtresa tur och retur, vedeldad bastu & badtunna, 5 rätters julmeny, logi del i dubbelrum samt frukost i denna unika miljö långt bort från annalkande julstress.

Kontakta oss för era frågor och funderingar kring nyheterna eller erbjudanden. Boka via oss och spara tid – ni får alltid bra priser när ni bokar via oss!

Vi önskar vi er en underbar och ljusfylld Alla Helgona helg!

Vi ser fram emot att höra från er!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna