Utlottning!

VANN ligger 23 kilometer nordost om Lysekil, en timmes bilresa från Göteborg. Hotellet är vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarns strand. VANNär ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifierat och Svanenmärkt, med 151 dubbelrum och 5 sviter. VANN har i dagarna även blivit godkänt för SHRs klassifiering i kategorin "4-Stjärnigt Superior". Dubbelrummen är mellan 18 och 22 kvadratmeter stora. Inredningen är enkel i modern skandinavisk stil med målade väggar och textilmattor samt klinkers och kakel i badrummen. Alla rum har sängar från Carpe Diem.

SPA

Vatten inne och ute. Stora Tjärnen, Lilla Tjärnen och på andra sidan panoramafönstren, Gullmarn. Med en fjord på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Utöver bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland.


Vi lottar ut ett "Lilla VANN paketet" – värt 1395:-/person.
I paketet ingår logi i dubbelrum en natt, inklusive frukost, en tvårättersmiddag samt entré till spa (med lån av badrock och handduk, frukt och vatten på buffé i spaavdelningen).

För att vinna: gå till vår Facebooksida och skriv en hösthälsning till oss!

Lycka till!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna