Oktoberhälsningar

I detta nyhetsbrev vill vi informera om några härliga hösterbjudanden samt informera om lite annat smått och gott.

NYHETER

Konferensakademin har nu flyttat besöksadressen till Göteborg och sitter numera på Odinslundsgatan 9 (observera även nytt telefonnummer: 031-757 26 00)! Huvudkontoret är fortfarande i Uddevalla – men bokningen och besöksadressen är nu i Göteborg. Hjärtligt välkomna förbi på en kopp kaffe!

Vi är glada att välkomna Gitte Kraenzmer här på Konferensakademin! Gitte har suttit med
oss på Konferensakademin och i bokningen sen i juni, och vi är så glada att ha henne
med oss! (På vår hemsida kan ni se en bild och läsa mer om Gitte).

Nästa kundträff går av stapeln den 15 november! Spara datumet redan idag – en separat inbjudan kommer snart med mer information. Denna gång bär det av till härliga Nääs Fabriker Hotell & Restaurang.

Ny utlottning! I dagarna kommer vi lotta ut en övernattning med middag, samt spa för två personer på VANN Spa Hotell Konferens! Utlottningen sker på vår Facebook sida – håll utkik!

ERBJUDANDEN FRÅN UNDERBARA VÄSTKUSTEN!

Under oktober och november månad bjuder BJÖRHOLMENS MARINA på konferenslokalen! Och glöm inte att boka havsbastun längst ut på kobben..!

Fram till jul erbjuder MARSTRANDS HAVSHOTELL mycket förmånliga priser i sitt nya "Snålblåst" konferenspaket. Passa på att upplev nya Marstrands Havshotell om ni ännu inte har haft tillfälle att bo eller konferera där.

Om ni konfererar på västkusten i närheten av Tjörn, så är ett fantastiskt trevligt aktivitetsförslag matlagningskväll på restaurang VATTEN GOURMET & CAFÉ i Skärhamn. Anders Arena och hans kockar håller i kvällen där ni välkomnas med en fördrink. Ni delas upp i lag och utrustas med förkläden och recept. Tillsammans med kockarna lagar ni en ljuvlig fyrarättersmiddag, som sedan avnjutes i restaurangen.
Priset beror lite på hur stor gruppen är – Anders Arena erbjuder mycket förmånliga priser!

En pärla som ligger på illa ön Käringön – utanför Orust, heter HUS 91. På denna fascinerande ö mitt ute i havsbandet har de skapat en konferensverksamhet anpassad för upp till 12 personer. Annika som driver HUS 91 vill erbjuda er en miljö, som på samma gång är genuin, smakfull och exklusiv. En miljö där närheten till havet, tystnaden och naturen skapar en alldeles speciell inramning för er verksamhet. Hör gärna av er till oss om ni är nyfikna på denna exklusiva anläggning!

Kontakta oss för prisuppgifter och frågor – varmt välkomna mer era förfrågningar!

Vi hjälper er spara tid genom ett samtal till oss. Vi hittar passande anläggningar till er konferens, möte eller utbildning och hjälper självklart även till med transfer, aktiviteter, underhållning eller enbart hotellövernattningar.

Vi ser fram emot att höra från er! Varmt välkomna till oss på Konferensakademin!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna