Ågrenskas pro-am tennisturnering!

Konferensakademin volontärjobbade under Ågrenska Invitational den 27 augusti på Brottkärrs Tennisförening!

För andra året i rad arrangerade Ågrenska en pro-am välgörenhetstennisturnering för barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Publiken fick se proffsen spela underhållande dubbeltennis mot betalande spelare. Magnus "Gusten" Gustafsson var domare och ansvarig för spelet och reglerna. Matcherna pågick hela dagen – och trots ihållande regn, kom nyfikna besökare och tittade på matcherna, åt lunch och fika på Brottkärrs Tennisförening.

Pengarna från Ågrenska Invitational går till Ågrenskas arbete för barn och ungdomar med sällsynta funktionsnedsättningar.

Några av proffsen som spelade under dagen var: Anna Valingsten, Federico Rovai, Jimmy Årebjer, Jon Bjelkholm, Johan Settergren, Magnus Gustafsson, Magnus Hedlund, Niklas Timfjord, Peter Nyborg, Pierre Bonfre och Viktor Stjern.

Ågrenska Invitational var en del av Lekens Dag

För nionde året i rad arrangerade Ågrenska Lekens Dag. Lekens Dag är den enda dagen under året som Ågrenska har öppet för allmänheten. På Lekens Dag utforskar de tillsammans lekens kraft och barnen och ungdomarna får möjlighet att prova på nya aktiviteter tillsammans med nya och gamla kompisar. På Lekens Dag är det meningen att alla oavsett förutsättningar kunna leka, uppleva och helt enkelt ha kul. Barn och föräldrar och alla andra ska få möjlighet att träffas, umgås och få inspiration. Lekens Dag bjuder på upplevelser, lekar, idrottsaktiviteter och mycket, mycket mer!

 

Vi som hjälpte till under tennisturneringen var Christina, Maria, Pia och Helena från AstraZeneca, Ylva från Gröna Perspektiv och Konferensakademin.

 

Tack Inga-Lill och Eva på Ågrenska för en fantastiskt givande dag!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna