Vinn en övernattning för två!

Var med i vår utlottning och vinn en övernatting med middag på Björholmens Marina!

 

Koppla av i finaste skärgårdsmiljön med din favoritperson. Här umgås ni med havet, Bohusbergen och det lilla fiskeläget Björholmen!

Längst ut på Tjörns Nordvästra udde, där landsvägen slutar och havet tar vid, finner ni Björholmens Marina, endast 50 minuters bilresa från Göteborg resp. 20 minuter från Stenungsund.  Här bor ni i ombonat inredda rum med orörd utsikt över havet.

Konferensakademin tillsammans med Björholmens Marina lottar nu ut en övernattning för två personer på vackra och pittoreska Björholmens Marina! Hur gör man för att var med i utlottningen? Jo, klicka dig in på Konferensakademins Facebook sida och ”gilla” oss, samt skriv en hälsning.

I augusti lottar vi ut vi en lycklig vinnare – det kan bli du!

I paketet ingår övernattning i dubbelrum, trerätters middag med drink före maten i vinkällaren/bryggan/Manfredssjöbod – efter väder och vind! Ni badar i den härliga vedeldade bastu och badtunnor som är belägna invid vågbrus med bästa utsikt över hav och bryggor (badrock finns att låna på ert rum). Vakna upp till och avnjut frukostbuffé innan ni avreser.
(Värde: 1 395:-/person).

Lycka till och vi ses på vår Facebooksida!  

Sommarhälsningar,

Johanna, Jenny och Gitte

Björholmens Marina
Ett av de fina rummen
Bastun...

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna