Vi har lyssnat: Jörgen Oom

Jörgen Oom
Jörgen Oom

Här om veckan fick vi tillfället att lyssna till föreläsaren Jörgen Oom. Titeln på frukostmötet var ”Världsklass – så skapas framgångsattityder i ett vinnande team”.

Jörgen Oom är legitimerad psykolog med specialistutbildning inom attitydpåverkan, kommunikation och hypnos. Han är en föreläsare och utbildare som talar om entusiasm och delaktighet förändringsarbete, det vinnande laget, att våga vara bäst och hur vi kan ha högt tempo utan negativ stress.

Jörgen har två motton: ”Proud people perform”, och ”Det är det lilla som är det stora”. Han menar att små förbättringar, satta i system, och som alla i organisationen tror på, gör underverk.

Jörgens erfarenhet och övertygelse är att arbetsglädje, engagemang, konkreta mål, att våga ta initiativ och utmana, humor och inte minst stolthet är viktiga hörnstenar i en framgångsrik företagskultur. 

Han brukar säga att det gäller att prata lika mycket till hjärtat som till hjärnan hos människor om man vill skapa motivation. Därför arbetar Jörgen Oom mycket med bilder, historier, enkla modeller och framförallt med mängder av framgångsexempel från alla de företag han arbetat med. 2010 utsågs Jörgen Oom till Årets Talare!

Vi vill varmt rekommendera Jörgen Oom som föreläsare till er nästa konferens! Kontakta oss för mer information.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna