Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm har öppnat!

Det blir inte mycket bättre än så här. Stockholm Waterfront Congress Centre är beläget mellan Centralstationen och Stadshuset och härifrån tar du dig enkelt till alla Stockholms attraktioner som stans fascinerande kulturutbud, trendiga restauranger, pulserande nattliv och förstklassig shopping.

Nya Radisson Blu Waterfront Hotel rymmer hela 414 magnifika rum och tre spektakulära sviter, med inredning av RPW Design och möbler som signalerar modern komfort. Hotellet blickar ner över stadens gator och har förändrat Stockholms skyline. Härifrån har du fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Mälaren, Stadshuset och de hektiska shoppinggatorna. Alla rum är försedda med förstklassiga bekvämligheter som kaffe/te kokare, platt-tv, trådlöst bredband utan extra kostnad, värdeskåp, strykjärn, strykbräda och minibar.

Planera en perfekt konferens i Stockholm på Waterfront Congress Centre

Radisson Blu Waterfront Hotel ligger i anslutning till Stockholm Waterfront Congress Centre och erbjuder smidig tillgång till den här uppseendeväckande anläggningen i hjärtat av Stockholm. Ni har bara en kort promenad till den största konferensanläggningen i Stockholms city. Stockholm Waterfront Congress Centre rymmer en hörsal med plats för upp till 3 000 gäster samt 21 konferensrum i varierande storlek – perfekt till intima möten, mässor, galamiddagar och konserter. Konferenscentret är även försett med mobila väggar, som kan arrangeras på flera olika sätt för att skapa en perfekt lokal eller kombinera flera lokaler. Den kompetenta personalen på Radisson Blu Waterfront Hotel kan hjälpa dig att planera framgångsrika affärsevenemang i Stockholm på konferenscentret strax intill.

Värt att veta om Stockholm Waterfront Congress Centre:

  • Hörsal med plats för upp till 3 000 gäster och 21 konferensrum som kan kombineras till enskilda evenemang
  • Den största konferensanläggningen i Stockholms city
  • 14 000 m2 magnifika evenemangsanläggningar, bekvämt belägna i närheten av shopping, restauranger och nattliv
  • Modern arkitektur förenad med flexibla och mångsidiga ytor

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna