TACK för en fantastisk trevlig kundträff!

Vi vill tacka er alla som var med på kundträffen igår kväll på Bohusgården! Vilken kväll!

Vi startade på Heden, där vi åkte buss upp till Bohusgården till en mycket vacker solnedgång. Paulo körde ”Gissa Låten” undertiden som vi mumsade på bagetter och dryck. Väl framme välkomnades vi varmt av Bohusgården och blev bjudna på underbart goda snittar och bubbel.

Ingela – Bohusgårdens hostess with the mostess – guidade oss runt på anläggning där vi fick se kanonbra lokaler samt nya lokaler som kommer så färdigt till hösten. Det ser mycket lovande och spännande ut! Det blev helt klart bevisat igår att Bohusgården löser alla konferens och mötesförfrågningar.

Vi satte oss sedan ner i restaurangen för en utsökt trerättersmiddag. Under huvudrätten spelade Paulo skön musik i bakgrunden och till efterrätten skruvades tempot upp en aning där alla borden tillslut sjöng med!

Bussresan hem gick som smort. Paulo tog fram sin gitarr igen och spelade önskelåtar hela vägen hem till Heden. Givetvis dedikerade vi en specialare ”Take me home country roads” till Staffan, vår urgoa busschaufför.  

PS: På Konfex mässan kommer vi ha ett antal specialerbjudanden från anläggningar vi samarbetar med. Bohusgården har ett kanonerbjudande (där de bjuder på grupprum, samt vin till förrätt och varmrätt)! Missa inte detta – kom och hälsa på oss i vår monter!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna