Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Den 11 januari åkte vi på Konferensakademin till Varbergs Stadshotell & Asia Spa, där vi fick en visning genom hotellet av Tobias. Vilket fantastiskt hotell på alla sätt och vis - vi vill varmt rekommendera Varbergs Stadshotell till er nästa konferens!

De har renoverat hotellet, inklusive konferensvåningen. Där finns lokaler för alla typer av grupper – kanonbra och charmiga lokaler! Självklart ingår all grundutrustning, så som dataprojektor, nya fina glassboards, ergonomiska stolar, bra luftkonditionering och ventilation.

Linn och Steve i restaurangen serverade oss och var mycket kunniga kring både mat och dryck – service av toppklass! Asia Spa är ett måste för alla! På översta våningen breder spat ut sig med utsikt över Varberg, fästningen och takåsarna. Influenserna är hämtade från Indien, Japan, Thailand och Kina. De har allt man kan önska sig, relaxrum, bastur, pooler och mycket mer. Man går garanterat där ifrån fri från stress och negativa tankar – sinnet är i harmoni och man har ny energi.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna