Kundträff i januari

Första kundträffen 2011!

Nu är det dags för Konferensakademins första kundträff den 20 januari 2011! Denna gång bär det iväg till Bohusgården Hotell & Konferens. Bohusgården har under de senaste åren byggt ut och fått nya fina lokaler. De har 30st komplett utrustade konferenslokaler och två som sticker ut mer än de andra tycker vi är Västerhavet och Skagerack.

Västerhavet är en unik lokal på 700m2 där det finns oändliga möjligheter. Det är en så kallad ”open space” lokal där man kan ha konferenssittningar i alla dess former, utställningar, stämmor, workshops, show, mässor med mera. Västerhavet har också ett entresolplan på ca 400m2. BohusGarden, en ”vinterträdgård” och oas på 600 m2 med syre, sandsten, vatten och mycket känsla ligger i direkt anslutning till Västerhavet. Denna kan också användas för utställningar i en omfamnande miljö.

Skagerack är också en unik konferenslokal som kan ta emot 265 personer i bekväma fotöljer. I dess stora lobby som omringar lokalen finns kaffe, frukt, läsk, godis med mera. Lokalen ligger beläget med skön utsikt över Byfjorden.

Varmt välkomna till vår kundträff den 20 januari – Bohusgården och dess konferensfaciliteter måste ses med egna ögon!

Har du inte fått en inbjudan? Kontakta oss, så skickar vi dig en personlig inbjudan.

Bohusgården
Bohusgården

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna