Novemberhälsning!

 

VI ÄR SÅ GLADA!
… att få samarbeta med så otroligt härliga kunder! Vi värderar all er feedback, tar det åt oss, och förbättrar och förändrar oss hela tiden. Vi ser fram emot en fortsatt spännande höst och vinter – och även vår och sommar – även om det känns långt bort just nu!

 

TIPS FRÅN OSS INFÖR JULFESTEN/PERSONALFESTEN!
Glöm inte att börja tänka på julfesten - vissa anläggningar har redan fullbokat i december! Ett tips är att lägga julfesten/personalfesten i januari då priserna ligger avsevärt lägre än i december, och det finns fler lediga datum!

 

NYHET PÅ VÄSTKUSTEN!
Bohuslän och vår skärgård är fantastisk fin under våren och sommaren – men glöm inte bort den under hösten och vintern! En nyhet på Västkusten är det ombyggda hotellet Hotell Kungshamn. De har 22 lyxigt moderna lägenheter samt konferensmöjligheter för upp till 40 personer. Här finns även en restaurang samt en spa & relaxavdelning med bubbelpool på terrassen.

 

IDÉ TORKA?
Vi hjälper dig att krydda er konferens! Vi samarbetar med fantastiskt bra föreläsare som kan hålla stärkande och inspirerande föreläsningar! Eller vill ni ha en matlagningsaktivitet mitt i Göteborg till ett oslagbart pris? Kanske vill du att en artist har en privatspelning till bara er? Vem vill prova på vilda western ridning – för att sedan avsluta med line-dance efter middagen? Eller kanske lite bordstrolleri under middagen? Kontakta oss om du vill ha någon att bolla idéer med, vi hjälper dig att sätta guldkant på ert nästa möte!

 

Vi finns på plats och ser fram emot dina förfrågningar eller funderingar kring kommande konferenser, utbildningar, kickoffs, personalaktiviteter, resor eller middagsarrangemang!

Varmt välkommen med dina förfrågningar – Vi gör det enkelt för dig!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna